Over Koptelefoon Review

De missie van Koptelefoon Review is om advies te geven over alles omtrent koptelefoons, oordopjes en headsets. We helpen je graag met het kiezen van de juiste producten. Met jarenlange ervaring in de audiosector, geven wij je graag gratis en professioneel advies op het gebied van koptelefoons. 

Het kiezen van een goede koptelefoon voor je eigen wensen en budget, is voor ons ontzettend belangrijk. Daarmee ook de kwaliteit van onze reviews. Als je meer informatie wilt over een product, onderwerp of iets anders rondom koptelefoons, stuur ons dan gerust een mail op info@koptelefoonreview.nl

Koptelefoon Review is een relatief nieuw platform. Opgericht in 2022 omdat wij vonden dat er te weinig informatie online was over koptelefoons. Over de duurste en bekendste koptelefoons was genoeg te vinden. Maar die zijn maar voor een kleine groep mensen interessant. Er zijn nog tal van andere en vaak ook goedkopere koptelefoons waar weinig over te vinden was online. Met als doel om dat gat op te vullen, is Koptelefoon Review ontstaan.

De oprichter van Koptelefoon Review

Koptelefoon Review is in 2022 opgericht door Jan Willem Wessels. Met meerdere jaren ervaring bij de landelijke radio (NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, NPO Radio 5, SLAM!) weet hij als geen ander wat het is om vaak een koptelefoon op te hebben. Jan Willem heeft in al die jaren ontzettend veel verschillende koptelefoons gebruikt en getest. Daardoor kan hij een goed en doordacht oordeel vellen over de producten die hij onderzoekt voor KoptelefoonReview.

Jan Willem te gast bij NPO Radio 1.

In de zomer van 2022 wilde Jan Willem een nieuwe koptelefoon kopen. Alleen voor het specifieke model kon hij op de product pagina na, maar weinig informatie vinden. Dat kon anders. Met de missie om meer informatie te verschaffen over koptelefoons, heeft hij deze website opgezet. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van hun volgende koptelefoon.

Samenwerken

Wil je als bedrijf samenwerken met Koptelefoon Review? Of komt een van jullie koptelefoons voor op onze website? Schroom dan niet en neem contact met ons op via info@koptelefoonreview.nl.

Ons Verdienmodel

KoptelefoonReview focust zich op het aanbieden van het beste advies over koptelefoons, oordopjes en headsets. Om ons platform draaiende te houden, ontvangen wij een kleine commissie van elk product dat je via onze website koopt. Op deze manier blijf jij gebruik maken van onze website en blijven wij investeren in de toekomst van dit platform.

Goed om te weten: de commissie die wij verdienen heeft geen enkele invloed op ons onbevooroordeelde advies. Voldoet een product niet aan onze standaard? Dan staat het niet op de website.

Contact

Je kunt ons bereiken via info@koptelefoonreview.nl. Tevens kun je ons ook bereiken via het formulier op onze contactpagina.